• Teaser
 • Teaser
 • Teaser
 • Teaser
 • Hotel Smedegaarden

  Sjæl, kreativitet og atmosfære
 • Hotel Smedegaarden

  Sjæl, kreativitet og atmosfære
 • Hotel Smedegaarden

  Sjæl, kreativitet og atmosfære
 • Hotel Smedegaarden

  Sjæl, kreativitet og atmosfære

Seværdigheder

Danmarks Flymuseum

forsideDanmarks Flymuseum er et 7600 m² stort, moderne og levende flymuseum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000. Bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere.

Læs mere

 

Stauning Whisky 

34306151105_8ed56a946a_m.jpgStauning Whisky ligger blot 7 minutters kørsel fra hotellet og er et besøg værd hvad enten man erwhisky drikker eller ej. Med en tur på Stauning Whisky er der mulighed for, at opleve historien bag hvordan det hele startede.  Stauning Whisky tilbyder forskellige rundvisningspakker, så du har mulighed for, at vælge lige den pakke der passer til dig.
Læs mere 

 

Lyngvig Fyr
Lyngvig-Fyr Lyngvig Fyr finder man i det smukke klitlandskab omkring Holmsland Klit. Fyret er fra 1906 og står oven på en af klitterne ud mod havet. Selve området hvorpå fyret står, består af 300ha fredet klitter og klithede. For fyrets fod står den gamle fyrmesterbolig og et lille museum med udstillinger omkring klittens og strandens plante- og dyreliv. Fra fyrets top kan man opleve et fantastik udsyn ud over Vesterhavet og det omkring liggende klitlandskab. Hvis ikke lige man er til højder, så er en gåtur i klitterne også en oplevelse værd.
Læs mere>>

 

Laubjergs Rosenhave
Laubjergs Rosenhave er et strejf af en helt anden verden. Her ligger et 10.000 kvadratmeter stort haveanlæg med mindst 5000 roser. På en god dag i blomstringstiden kan en rundtur i parken sagtens tage et par timer; i hvert fald hvis man skal tage nogle af sorterne i nærmere øjesyn og måske diskutere både farve, form og favoritter med sine ledsagere.
Læs mere >>

 

Bork Vikingehavn - stedet hvor vikingetiden bliver levende! Bork-Vikingehavn
Tag på en spændende tidsrejse 1000 år tilbage i tiden, og mød den levende historie. Hils på håndværkerne, sømanden og husfruen, og oplev deres dagligdag i de flotte vikingetids huse. Prøv de mange aktiviteteter.
Læs mere>>

 

Tirpitz 

Skjult under vestjyske sandbanker ligger det spritnye museum Tirpitz. ''Den skjulte Vestkys'', ''En hær af beton'' og ''Havets guld'' er titlerne på de tre permanente udstillinger som musset også tilbyder. De vil på hver især på hver deres måde give de besøgende en fantastisk interessant oplevese, som både er meningsfuld og spændene. Dette er helt klart et besøg værd.

Læs mere


Dejbjerg-Jernalder
På Dejbjerg Jernalder kan hele familien opleve den levende historie, som den så ud for 2000 år siden. Mærk stemningen og lad børnene hilse på de historiske dyreracer, prøve jernalderlege og tage på sporleg.
Læs mere >>

  

Bundsbæk Mølle Bundsbk-Mlle
Den gamle vandmølle fungerer endnu, og i møllestuerne kan du nyde en lækker kaffebuffet. Børnene kan hilse på dyrene og prøve aktiviteter. Fordyb dig i udstillingerne. Gå en tur i Bundsbæk Naturpark på den kørestolsvenlige sti gennem mose og skov.
Læs mere>>

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok