Skip to main content

Vestjysk charme og kvalitet

velkommen

Hotel Smedegaarden ligger i Lem stationsby i Vestjylland. Her er der dejlig frisk luft og rig mulighed for at tage til Ringkøbing Fjord, gå en dejlig aften tur, eller opleve de lokale seværdigheder i området. Personalet står altid klar med råd og vejledning omkring de lokale seværdigheder, eller hvis de kan være behjælpelige med andre ting.

Siden 1991 har Stefan Bendtsen drevet det lille intime Hotel Smedegaarden i Lem, nær Ringkøbing Fjord. Stefan sætter en dyd i at lave lækkert dansk kromad af høj kvalitet, og han står selv bag gryderne hver dag. På Hotellet er der ala carte restaurant og en lille krostue, begge med en hyggelig atmosfære og massere af sjæl. Derudover har hotellet 10 værelser og et familiehus med plads til i alt 6 personer.

“Vi er her for at give jer den bedste oplevelse, hvad enten I holder fest på hotellet, bestiller mad ud af huset, nyder vores lækre mad i restauranten eller nyder et ophold i et af vores hyggelige værelser.”
 • Velkommen til

  Et intimt og hyggeligt hotel

  På Hotel Smedegaarden gør vi meget ud af at vors gæster skal føle sig velkommen. Vores personale står altid klar til at tage i mod jer når I ankommer og hos os får I altid et smil med på vejen. Et hotel med sjæl, kreativitet og atmosfære..

 • Indretning på hotellet

  10 værelser

  Hotellet har 10 værelser med hver deres individuelle indretning, 2 af værelserne har separate terrasser.Derudover har hotellet et ”Familiehus” med 3 værelser og fælles badeværelse, huset er ny renoveret i 2016,og har plads til i alt 6 personer. Alle værelser på hotellet er med eget bad og toilet, nye senge, fladskærms-tv samt gratis WIFI.

 • En lille hyggelig by

  Lem st.

  Smedegaarden ligger i en lille by i Vestjylland, hvor der er masser af frisk luft og rig mulighed for at tage til Ringkøbing Fjord og gå en dejlig aften tur, eller opleve de lokale seværdigheder. Personalet står altid klar med råd og vejledning til lokale seværdigheder, eller hvis de kan være behjælpelige med andre ting.

 • Nyd de lange nætter

  Sommertid

  Om sommeren kan man på hotellet sidde udenfor i den smukke have og nyde vejret. Der er også en fælles terrasse ved værelserne, med havemøbler, hvor man kan nyde vejret og hinandens selskab.

 • 3 rummelige lokaler

  Selskabslokaler

  Hotellet har 3 selskabslokaler, hvor den ene bliver kaldt ”glassalen”, her er der vinduer med dejligt lysindfald hele vejen rundt i salen. Man kan inde fra kigge ud på den smukke have, der hører til hotellet. 

Vores selsskabsretter er i top

Flot anrettet og velsmagende mad