Hotel Smedegaarden

En Kulinarisk Oase i Vestjyllands Hjerte

Om Hotel Smedegaarden

Velkommen til Hotel Smedegaarden – i hjertet af Lem. Vi tilbyder nyrenoverede værelser med eget bad og toilet, fladskærms-tv og gratis WiFi. Morgenmad er inkluderet i din overnatning, så du kan starte dagen godt. Vi ser frem til at byde dig velkommen og sikre dig et behageligt ophold hos os.

Hotellet har 18 værelser med hver deres individuelle indretning, 3 af værelserne har separate terrasser. Alle værelser på hotellet er med eget bad og toilet, nye senge, fladskærms-tv samt gratis WIFI.

Udnyt de store seværdigheder på hotellet og i Lem!

Smedegaarden, i Vestjylland, tilbyder frisk luft og nærhed til Ringkøbing Fjord.

Smedegaarden i Vestjylland: frisk luft, fjordnærhed og lokal ekspertise.

Hotellet har 3 selskabslokaler, inklusive "Glassalen" med naturligt lysindfald og udsigt til den smukke have.

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr finder man i det smukke klitlandskab omkring Holmsland Klit. Fyret er fra 1906 og står oven på en af klitterne ud mod havet. Hvis ikke lige man er til højder, så er en gåtur i klitterne også en oplevelse værd.

Tripitz

Skjult under vestjyske sandbanker ligger det spritnye museum Tirpitz. ”Den skjulte Vestkys”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” er titlerne på de tre permanente udstillinger som musset også tilbyder. De vil på hver især på hver deres måde give de besøgende en fantastisk interessant oplevelse.

Scroll to Top