Skip to main content

Om os

Om Hotel Smedegaarden

Vestjysk Charme og Kvalitet

Siden 1991 har Stefan Bendtsen drevet det lille intime Hotel Smedegaarden, i Lem nær Ringkøbing Fjord. Stefan sætter en dyd i, at lave lækkert dansk kromad af høj kvalitet, og han står selv bag gryderne hver dag. På Hotellet er der ala carte restaurant og en lille krostue, begge med en hyggelig atmosfære og masser af sjæl. Derudover har hotellet 10 værelser og et familiehus med plads til i alt 6 personer.

Hotellets 10 værelser er med hver deres individuelle indretning, 2 af værelserne har separate terrasser. Derudover har hotellet et ”Familiehus” med 3 værelser og fælles badeværelse, det er ny renoveret i 2016, og har plads til i alt 6 personer. Alle værelser på hotellet er med eget bad og toilet, fladskærms-tv, og nye senge.

Om sommeren kan man på hotellet sidde udenfor i den smukke have, og nyde vejret, der er også en fælles terrasse ved værelserne, med havemøbler, hvor man kan nyde det gode vejr.

Hotellet har 3 selskabslokaler, hvor den ene bliver kaldt ”glassalen”, her er der vinduer med dejligt lysindfald hele vejen rundt i salen, hvor man kan kigge ud på den smukke have der hører til hotellet. Om sommeren kan selskabet nyde vejret udenfor i haven, hvis man har lyst til det.

Hotel Smedegaarden ligger i den lille by Lem st. i Vestjylland, hvor der er masser af frisk luft og mulighed for at tage til Ringkøbing Fjord og gå en dejlig tur ved vandet, eller opleve de lokale seværdigheder. Personalet står altid klar med råd og vejledning til lokale seværdigheder, eller hvis der er andre ting de kan være behjælpelige med.