Skip to main content

Hold fest på Hotel Smedegaarden

Til enhver lejlighed

Hold fest med Hotel Smedegaarden

Vi er vært for mad til alle festlige lejligheder lige fra barnedåb, konfirmation, fødselsdag og bryllup til reception, firmafest, uformel sammenkomst eller skovtur. I kan leje vores flotte lokaler til lejligheden eller vi kan levere maden ud til jer, Kontakt os på telefon eller e-mail, vi giver gerne et tilbud på netop dit arrangement. 

Når I holder fest på Hotel Smedegaarden, er lokaleleje, servering, opdækning med lys, blomster, duge og servietter (naturligvis i farver efter deres ønsker) inkluderet i prisen.

Vi tilbyder både klassiske og utraditionelle selskabsmenuer, efter sæsonens bedste råvarer. Hent inspiration i vores menuer længere nede på siden, som også gerne leveres ud af huset. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har særlige ønsker til jeres arrangement eller spørgsmål.

Glassalen

Et hyggeligt festlokale med vinduer ud til hotellets have, sofagrupper og et stort rundt bord til spisningen.


Vinduerne giver et smukt lysindfald, hvor man igennem dem kan nyde udsigten til hotellets smukke have. Har man lyst til frisk luft er der direkte udgang til haven fra festlokalet. Især om sommeren nydes vejret udenfor i haven, hvor der står havemøbler til lejligheden.


Dette lokale har en max. Kapacitet på 30 personer, men kan kombineres med vores store sal for et større samlet lokale med større kapacitet.

Store sal

Et stort lyst festlokale med højt til loftet og god akustik


Her er der mulighed for at arrangere bordene på mange måder og efter jeres ønsker. Man kan vælge mellem runde eller aflange firkantede borde til selskabet.


Dette lokale har en max kapacitet på 175 personer, men kan også deles op i 2 separate festlokaler med plads til max. 80 personer i hvert lokale.


Man kan kombinere glassalen og store sal, hvor man fx. kan afholde kaffe i glassalen eller lignende.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til jeres arrangement ved bestilling på mindst 10 kuverter.


Vi tillægger leveringsgebyr på 125 kr. ved kørsel over 10 km. fra hotellet, derefter 3 kr. pr. Yderligere km.


Ved større selskaber på min. 50 kuverter leverer vi uden beregning.


Al service bedes afleveret rengjort senest 5 dage efter brug.

Dorthe Larsen

Jeg var til arrangement i Esbjerg i dag, hvor maden var leveret af Hotel Smedegaarden, fantastisk lækkert mad og flot anrettet.


– Anmeldelse om mad udefra

Ta gerne et kig på

Vores menuer

Brunchmenu

Brunch er en nem og uformel måde at samle familie, venner og bekendte til sammenkost. Vi har sammensat en brunch menu med et stort udvalg af lækker mad til enhver smag.
Brunchmenu tilbuddet gælder ved minimum 25 kuverter. Selskabet skal afholdes i tidsrummet fra kl. 10.00 – 15.00.

Buffetmenu

Det indbydende kolde bord til for eksempel reception, frokostselskab mv. 

Selskabsmenu

Et stort udvalg af varme retter til alle festlige lejligheder, fx. bryllup, fødselsdag, barnedåb osv.

Grillmenu

Sommer menu til sommerens fester og sammenkomster.
Leveres i samarbejde med JP Engros.

Julemenuer 2020

Stort udvalg af lækre retter til alle julens sammenkomster og hyggelige stunder. Vælg mellem juletapas, julebuffet eller juleplatte, brød kan tilkøbes.

Nytårsaftens menu 2020

Nytårsaften er en hyggelig aften i venners og families selskab. Vi tilbyder en lækker menu til aftenen, som kan hentes mellem klokken 13 og 15.

Alle priser er gældende fra 1. januar 2020.